dilluns, 28 d’abril del 2008

A TIVISSA PODEN CANTAR MISSA.

Que es creien aquella gent? Que ens arronsaríem i llençaríem el partit per 4 pardillos. Dons es van equivocar, perquè l’únic que van aconseguir va ser llençar un partit que tenien de cara.

Va ser un partit molt dur, ja que alguns del Tivissa anaven a per tot menys per la pilota, però varem saber fer valdre el nostre orgull per aconseguir un empat molt important, ja que ens allunya una mica més del Benissanet que ara mateix, és l’equip que lluita juntament amb nosaltres per una plaça a la final.

Felicitar a Jordi pel gol, a Víctor que s’està convertint amb l’home dels gols decisius, a tot l’equip per les ganes que posem al camp i a l’afició, que igual que durant tota la temporada no ens a deixat sols en cap moment ( tot i que el dissabte alguna va passar por i volia marxar ). Sous els millors.

VISCA EL C.D. LA FATARELLA I LA SEVA AFICIO !!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Us invito a llegir el meu comentari publicat a l'ebrefutbol, a part d'aixo dir-vos que us au de registrar per entrar i que no stiria de més que deixeseu el vostre comentari, tant aki com al foro.
Ja sabeu lo que va passa a tivissa i es lamentable, sincerament.

Weno el més important es que em conseguit un punt molt important que naltres podem!!!

Visca el cd fatarella i la seva aficio!!!

P.D us deixo la direccio del ebrefutbol

http://ebrefutbol.forogeneral.es/foro/viewforum.php?f=14

Anònim ha dit...

NO ES PER RES, PERO NO VOLEU DIR QUE AIXO JA S'HAURIA DE COMENÇAR A RENOVAR UNA MIKETEA?
ES KE N'HI HA KE NO PODEM ESTAR A MOLTS PARTITS, JA SIGUE PER RAONS LABORALS, ETILIKES, INSOMNI LOS DISSABTES A LA NIT I ESTES COSES, I VOLDRIEM SABER LES CRONIQUES DELS PARTITS KE MOS HEM PERDUT.
VA XIKUELOS KE SI ESTA SETMANA GUANYEM A L'ARNES JA EMPATEM EN PUNTS AL TIVISSA I COMPARTIREM LA PRIMERA POSICIO EN UN PARTIT MENOS, COSA QUE MOS DONE POSIBLITATS D'ACABAR PRIMERS DE GRUP!!!!!!!!!
VA KE JA HO TENIM AL SAC, ARA NOMES FALTE LLIGAR-HO!!!!!!!
VISCA LO FATARELLA I LA SEUA AFICIO!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Visca la fatarellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a veure si fem més reportatges, eh mosen???
xdxdxdxdxdxdewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

 
Inici