dijous, 22 de maig del 2008

JA ESTEM A SEMIFINALS !!!

Si nois ja hi som!!! No hem fallat i ho hem aconseguit!!! I per mèrits propis sense ajuda de ningú. Ahir a la Torre, varem demostrar que mereixem estar on som.

Tot i l’ampli resultat 1-5, la primera part va acabar 0-1, amb gol de Jordi. Ells varen tenir alguna oportunitat però Sergi les va resoldre amb autoritat. La segona part va ser un atac i gol del Fatarella; Jordi va tornar a marcar, l’Adria o va fer per partida doble i Jesús, que va fer molt bon partit, va marcar de penal; I això significa que, JA ESTEM A SEMIFINALS!!!!

El partit del dissabte es un partit on no ens juguem res, però que hem de guanyar per quedar primers de grup i per donar una nova alegria a la nostra afició que seu mereix més que cap altra, ja que, no ens a fallat en cap moment de la temporada. I desprès festa a la pista!!! Uffff, pot ser impressionant.

VISCA EL C.D. LA FATARELLA I LA SEVA AFICIO !!!