divendres, 4 d’abril del 2008

Liders en solitari

Si senyors! Ja som líders! Desprès de3 jornades ho hem aconseguit; líders en solitari. I no penseu que la cosa acabarà aquí, l’equip esta molt motivat amb aquest torneig i l’objectiu es plantar-se a la final. Serà difícil però amb l’ajut de tota la plantilla i la millor afició del món ho aconseguirem.

Referent al partit del diumenge contra la Torre, si abans de començar algú em diu que seria un partit tan fàcil el prenc per boig. Un 5-1 es un resultat molt ampli, i algú pot pensar que la Torre te molt mal equip, però no cal oblidar que van jugar mig partit amb 10 i que un d’aquestos 10 era l’entrenador i que el porter era un jugador i a mes lesionat. No serà tan fàcil guanyar-los al seu camp. Això si, nosaltres vam jugar molt be, vam tenir el control de la pilota, vam tocar-la i vam saber llegir en tot moment el partit.

Aquest diumenge toca l’Arnes. Nomes tenen un punt però això no significa que sigui un equip fluix. Recordeu que durant la lliga vam empatar al seu camp i varem acabar demanant l’hora al nostre. Serà un partit difícil i haurem d’estar tots al 100% per guanyar-los.

VISCA EL C.D. LA FATARELLA I LA SEVA AFICIO !!!

 
Inici