dilluns, 10 de març del 2008

DEBUT AMB VICTORIA

Ahir va arrencar el torneig de les terres de l’Ebre. Tot l’equip teníem moltes ganes de tornar a jugar i es va demostrar al camp. No va ser un partit fàcil, ja que el Tivissa es va avançar en el marcador 0-1, varem tenir alguna ocasió de gol però amb el vent en contra que bufava era molt difícil controlar el joc i amb aquest resultat es va arribar al decans. La segona part va ser molt diferent; va començar a ploure amb força i llavors vam ser nosaltres els que teníem el control del partit, primer va marcar Jordi amb un golas des del mig del camp, i desprès l’Adria, que no va donar per perduda una pilota que va refusar el porter i va sentenciar el partit 2-1.

Sens dubte aquesta victòria era important per començar amb bon peu el torneig i l’equip no va fallar i va saber estar a l’altura de la situació.

També fer una menció a tota l’afició que va aguantar fins al final i no es va cansar d’animar tot i la pluja que queia.

VISCA EL C.D. LA FATARELLA I LA SEVA AFICIÓ!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gent de La Fatarella!!!

No podeu arribar-vos a imaginar el que se sent quan estàs jugant plovent i veus una part de l'afició que també esta al camp, patint la pluja com tu i no para d'animar-te!!! Som un gran poble!!!

Gràcies a tots els aficionats del Fatarella que aquest diumenge vau estar allí. Estic segur que sense vosaltres no haguéssem guanyat.

Fins diumenge que ve.

AMUNT I CRITS FATARELLA!!!!! 6

____ ha dit...

A la primera part vau sorti una miica adormits, pero a la segona vau saber remontar un gol del tivissa. Sou els millors!!!

Esta semana que be a brissanet!!
Este partit l'ham de guanyar que no pot se que la torre vaigue davant nostre!!!

VA nois VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A per totes!!!!!

____ ha dit...

Narcissssssssssss!!!!
stas una miketa adormit eeee, avore la cronika de la torre.

Va que vas marca un gol!!
Currateu una mica!!!

Va nois va!!!

Esta lligueta l'ham de guanyar!!!!

 
Inici